Het KnufKnuffels blog

Wat maakt een slaaptrainer kind zo interessant?

Wat maakt een slaaptrainer kind zo interessant?

Voor veel kinderen is het niet zo eenvoudig om te bepalen wanneer ze nu wel en wanneer ze nu nog niet mogen opstaan. De slaaptrainer kind kan daarbij helpen. Door middel van kleuren, beelden en geluiden wordt er immers aangegeven wanneer de dag echt kan beginnen. Het scherm waar de slaaptrainer kind mee is uitgerust kan immers verschillende kleuren vertonen en bovendien kunnen ook de ogen van Sam het schaap openen en sluiten. De ouders kunnen de slaaptrainer kind bovendien precies zo instellen als ze zelf willen. Wil je met andere woorden dat de slaaptrainer op een bepaald ogenblik je kindje wekt met geluid of niet? Het is één van de vele extra functies die deels bijdragen aan de ongekende populariteit van de slaaptrainer kind.

Ontdek de voordelen van een hartslag knuffel

Ontdek de voordelen van een hartslag knuffel

Je kan er als ouder voor kiezen om een gewone knuffel in huis te halen voor je kindje die er wellicht erg leuk uitziet, maar een hartslag knuffel is veelal toch een stuk interessanter. Door te kiezen voor een hartslag knuffel wordt er immers niet zomaar een knuffel aangekocht, maar wel een exemplaar die er voor kan zorgen dat je kindje zich ten allen tijde goed in zijn of haar vel voelt, ook 's nachts. Een hartslag knuffel beschikt immers over de mogelijkheid om in totaal zes verschillende geluiden af te spelen waaronder de hartslag die het kindje heeft gehoord in de baarmoeder. Dit veroorzaakt een zeer rustgevend gevoel bij je kleine spruit die voor de nachtrust van alle gezinsleden een uiterst belangrijke meerwaarde kan zijn.

Waarom een kinder slaaptrainer in huis halen?

Waarom een kinder slaaptrainer in huis halen?

Voor de kleinsten onder ons is het niet zo eenvoudig om te bepalen wanneer het nu precies tijd is om op te staan en wanneer er eigenlijk nog gerust een beetje verder kan worden geslapen. Het lezen van een gewone klok is dan ook nog veelal niet mogelijk waardoor er nood kan zijn aan een bijzondere slaaptrainer. Wij stellen je daarom graag de kinder slaaptrainer voor, een uniek en bovendien leuk uitziend toestel die kindjes op een eenvoudige manier duidelijk maakt wanneer ze nog even verder kunnen slapen en wanneer ze aan de dag kunnen beginnen. Zo wordt in ieder geval voorkomen dat ouders iedere dag opnieuw veel te vroeg wakker worden gemaakt. Klinkt dit voor jou ook wel interessant? Lees dan snel verder en ontdek welke uitstekende voordelen de kinder slaaptrainer met zich meebrengt!

De unieke eigenschappen van een knuffel met hartslag

De unieke eigenschappen van een knuffel met hartslag

Veel ouders zitten iedere dag (of beter gezegd nacht) opnieuw met de handen in het haar als hun kindje weer eens de slaap niet kan vatten of zich onrustig voelt. Dat is uiteraard erg vervelend, niet alleen voor de ouders, maar misschien nog wel in het bijzonder ook voor de baby. Gelukkig bestaat er een interessante oplossing voor dit probleem. Een knuffel met hartslag kopen zorgt er namelijk niet alleen voor dat je kindje over een leuk vriendje beschikt, daarnaast beschikt deze knuffel over verschillende geluiden waardoor met name de hartslag zoals in de baarmoeder te horen kan worden nagebootst. Wil jij er zeker van zijn dat je kindje zich ten allen tijde goed in zijn of haar vel voelt en kan genieten van een degelijke nachtrust? Lees dan snel verder en ontdek hoe een knuffel met hartslag je daarbij kan helpen.

Een knuffel als kraamcadeau

  • Geplaatst op
  • Door Stefan Molders | Molders Media
  • Geplaatst in Kraamcadeau
  • 0
Een knuffel als kraamcadeau

Een knuffel als kraamcadeau geven is nog steeds erg in. Krijgen mensen in je omgeving een baby dan wil je op kraamvisite met een leuk kraamcadeautje. Je stelt jezelf wat vragen. Wat neem ik mee? Waar hebben de ouders of de baby wat aan, of wat zouden ze nog niet hebben? Kleding krijgen ze vaak en aan speelgoed wordt vaak ook gedacht. Maar wat dacht je van een knuffel als kraamcadeau? Bij Kinderwinkel.nl heb je erg veel keuze en kun je zeker een mooie, grappige, vrolijke, zachte knuffel vinden. Een grote knuffel of liever een wat kleiner model? Het wordt hier allemaal mogelijk gemaakt. Je kunt je nu laten inspireren en dan een mooie knuffel als kraamcadeau uitkiezen. Je gaat er echt geen spijt van krijgen, de ouders en het kindje maak je hier erg blij mee. De knuffel is lekker zacht en het kindje zal er lekker tegenaan kruipen, lekker warm en voor een kindje geeft het ook een veilig gevoel. Als de ouders het kindje dan zien slapen tegen de knuffel aan, dan zullen zij ook stralen en een warm gevoel krijgen van binnen. Het ziet er namelijk erg lief uit! Het kindje voelt geborgenheid en warmte bij de knuffel.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »