De unieke eigenschappen van een knuffel met hartslag

De unieke eigenschappen van een knuffel met hartslag

Veel ouders zitten iedere dag (of beter gezegd nacht) opnieuw met de handen in het haar als hun kindje weer eens de slaap niet kan vatten of zich onrustig voelt. Dat is uiteraard erg vervelend, niet alleen voor de ouders, maar misschien nog wel in het bijzonder ook voor de baby. Gelukkig bestaat er een interessante oplossing voor dit probleem. Een knuffel met hartslag kopen zorgt er namelijk niet alleen voor dat je kindje over een leuk vriendje beschikt, daarnaast beschikt deze knuffel over verschillende geluiden waardoor met name de hartslag zoals in de baarmoeder te horen kan worden nagebootst. Wil jij er zeker van zijn dat je kindje zich ten allen tijde goed in zijn of haar vel voelt en kan genieten van een degelijke nachtrust? Lees dan snel verder en ontdek hoe een knuffel met hartslag je daarbij kan helpen.

Verkrijgbaar in verschillende versies

Wanneer je van plan bent om een knuffel met hartslag aan te schaffen zal je als vanzelfsprekend een keuze willen maken uit verschillende mogelijkheden. Dat kan. De knuffel met hartslag van Zazu bestaat in meerdere uitvoeringen. We onderscheiden op dit vlak met name de hond en de ezel van het lammetje. Voor welke van deze verschillende knuffels met hartslag je uiteindelijk ook zal kiezen, je kan steeds rekenen op de aanwezigheid van verschillende geluiden (zes in totaal). Bovendien zijn alle knuffels bijzonder zacht en zien ze er erg lief en leuk uit waardoor ze ongetwijfeld een trouwe metgezel voor je baby zullen vormen.

Zeer eenvoudig te bevestigen

Een knuffel met hartslag kan uiteraard niet alleen interessant zijn om thuis in de slaapkamer te gebruiken. Wat bijvoorbeeld te denken van in de auto wanneer je een langere afstand dient af te leggen? Of wanneer je een uitstapje aan het maken bent met de kinderwagen? Ook in al deze gevallen is een knuffel met hartslag van Zazu kopen een absolute aanrader. De knuffel is immers uitgerust met een makkelijke en handige klittenband wat er voor zorgt dat ze bijzonder eenvoudig overal kan worden bevestigd.

Zeer eenvoudig te bedienen

De knuffel van Zazu beschikt over een automatische bewegingsschakelaar. Deze zorgt er onder meer voor dat je als ouder gewoon de knuffel dient te bewegen om het laatst geselecteerde geluid terug af te laten spelen. Daarnaast beschikt deze knuffel ook over een ingebouwde micro. Begint je kleintje met andere woorden midden in de nacht geluidjes te maken, dan zal de knuffel daarop anticiperen en eveneens de rustgevende geluiden laten afspelen. Op deze manier wordt je kindje in geen tijd gekalmeerd en dat zonder dat je als ouder telkens uit bed hoeft te komen. Zo genieten alle leden van het gezin steeds van een echt goede nachtrust.

Ook interessant als babyshower geschenk

Bovenstaande maakt reeds duidelijk dat een knuffel met hartslag van Zazu voor alle (jonge) ouders interessant is. Ben je niet zozeer op zoek naar een leuke knuffel voor je eigen baby, maar heeft iemand uit je vriendenkring net een baby gekregen en wil je niet alleen een mooi, maar bovendien ook zeer praktisch geschenk geven voor de babyshower? Ook in dat geval is kiezen voor een knuffel met hartslag ongetwijfeld een uitstekende keuze!
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »