De Wubbanub knuffel: Het eerste beste vriendje van jouw kind

  • Geplaatst op
  • Door Stefan Molders | Molders Media
  • Geplaatst in Knuffels Wubbanub
  • 0
De Wubbanub knuffel: Het eerste beste vriendje van jouw kind

De Wubbanub knuffels zijn al een enorme hit in de Verenigde Staten en sinds kort veroveren ze ook de harten van baby’s in Nederland. De Wubbanub knuffel is een knuffeltje en een speen in één. De speen is medisch ontwikkeld en is zelfs geschikt voor premature baby’s. Een Wubbanub knuffel is niet alleen het allerbeste maatje van je kleintje, maar bevordert ook het zuigreflex én stimuleert de motorische ontwikkeling. De knuffels zijn in verschillende leuke dierenvriendjes verkrijgbaar.

Het succes van Wubbanub

De Wubbanub knuffel is de oplossing waar veel jonge ouders naar op zoek zijn. De bekende Soothie speen wordt in veel ziekenhuizen gebruikt om kinderen te voorzien in hun zuigbehoefte en om de zuigreflexen van (met name) premature baby’s te bevorderen. De siliconen speen is vrij van BPA, PVC en andere mogelijk schadelijke bestanddelen voor je kleintje. Aan de speen zit een zacht en vriendelijk diertje. De Wubbanub knuffel is zo ontwikkeld dat hij uitstekend blijft liggen op de borst van je baby. Zo zal de speen minder snel uit het mondje vallen en kwijtraken. Dankzij de Wubbanub knuffel is de speen zo weer teruggevonden, mocht deze toch uitvallen.

Je kindje zal naar het dierenvriendje grijpen en aan het zachte knuffeltje voelen. Dit is een uitstekende manier om de motorische ontwikkeling van je kleintje op een speelse wijze te stimuleren. Je zult al gauw merken dat je kindje zelf in staat is om met behulp van de knuffel het speentje weer terug in de mond te krijgen. Dat komt door de handige vormgeving van de Wubbanub knuffel. De knuffels bevatten geen kleine onderdelen die los kunnen laten en zijn dus volkomen veilig om de hele dag door geknuffeld te worden door jouw kindje.

Het ultieme kraamgeschenk

De Wubbanub knuffel is uitstekend geschikt om als kraamcadeau te geven. Een origineel kraamgeschenk verzinnen is niet altijd even gemakkelijk en vaak worden zowel moeder en kind al zo ontzettend verwend. Een Wubbanub knuffel ziet er niet alleen leuk uit, maar is ook nog eens een praktisch en verantwoord cadeau, wat altijd goed van pas komt. En omdat er zoveel verschillende soorten dierenvriendjes zijn waar je uit kunt kiezen, is er altijd wel een bij die geschikt is voor de pasgeboren baby. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit een schattige poes, een eigenwijs aapje of een stoere leeuw. Maar ook het grappige eendje en de lieve giraffe vallen bij veel baby’s in de smaak. De beer is er zelfs in twee kleuren; een zachtroze en een lichtblauwe beer.

Beste maatjes met de Wubbanub knuffel

De Wubbanub knuffel is gemakkelijk te reinigen. Een gezin met een pasgeboren baby heeft het namelijk al druk genoeg. De knuffel kan in z’n geheel in de wasmachine in een waszak of kussensloop. De speen kun je enkele minuten laten weken in een kommetje met gekookt water. De Wubbanub knuffel met speen kan ook gewoon schoongemaakt worden in een sterilisator in de magnetron. Zo kan je kindje ongelimiteerd knuffelen met zijn of haar Wubbanub. Jouw kindje en de Wubbanub knuffel zullen onafscheidelijk zijn.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »