Man beëindigt relatie om knuffel

  • Geplaatst op
  • Door M. van Berkel
  • 0
Man beëindigt relatie om knuffel

Man beëindigt relatie om knuffel

Een man uit het Chinese plaatsje Wuhan eist 40.000 yuan (4.600 euro) van zijn ex-vriendin ter compensatie voor zijn enorme psychische lijden. Dit werd veroorzaakt doordat zijn vriendin tijdens hun vier jaar durende relatie altijd een knuffel, Snoopy, meenam.

Man beëindigt relatie om knuffel

Een man uit het Chinese plaatsje Wuhan eist 40.000 yuan (4.600 euro) van zijn ex-vriendin ter compensatie voor zijn enorme psychische lijden. Dit werd veroorzaakt doordat zijn vriendin tijdens hun vier jaar durende relatie altijd een knuffel, Snoopy, meenam. Fang Yan, zoals de man door de Wuhan Post wordt genoemd, claimt dat zijn 22-jarige vriendin ook bioscoopkaartjes en extra eten bestelde voor Snoopy. Fang stelt dat hij tien kilo is aangekomen, omdat hij de niet-verorberde maaltijden van Snoopy naar binnen moest werken.

De Chinese man claimt dat zijn relatie uit de klauwen liep toen zijn ex hem mishandelde, omdat hij de knuffel op de grond had gesmeten. Vrouwlief eiste namelijk dat met Fang mee ging naar het toilet.

Voor het leed wil Yan nu een fikse schadevergoeding, maar verschillende advocaten hebben hem al laten weten dat hij weinig kans maakt.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »