Rubbabu, veilige speeltjes voor jouw baby

Rubbabu, veilige speeltjes voor jouw baby

Wanneer je aan speelgoed denkt zijn er heel wat variaties mogelijk. Als je overgaat tot de aanschaf van een nieuw stukje speelgoed, dan is natuurlijk in de eerste plaats de leeftijd van het kind waarvoor het speelgoed is bestemd, bepalend voor je keuze. Wanneer het specifiek om speelgoed gaat voor je baby of kleuter, dan moet je erop kunnen vertrouwen dat het product veilig en zacht is. Speelgoed van Rubbabu is gemaakt van heel zacht materiaal en gegarandeerd veilig voor de allerkleinste. Bovendien voldoet het aan de veiligheidseisen die wereldwijd aan speelgoed worden gesteld. Doordat het met de hand wordt gemaakt, kun je zeker zijn van een optimale kwaliteit. Rubbabu is daarnaast ECO-vriendelijk. Het speelgoed is gemaakt van natuurlijk rubber en 100% natuurlijk afbreekbaar. Dus niet alleen vriendelijk voor de kleine spruit, maar ook voor het milieu!

Rubbabu, een vernieuwende kijk op spelen

Speelgoed van Rubbabu is niet alleen super zacht en veilig, maar ook bijzonder origineel. Het assortiment bevat allerlei voorwerpen. Van een blauw olifant tot een roze bal en van een basketbal tot een oranje giraf, maar daarnaast ook bijvoorbeeld het wat stoerdere genre zoals vliegtuigen, brandweerwagens en tractors. Zowel voor jongens als meisjes is er dus wel wat geschikts te vinden. Deze voorwerpen zijn verkrijgbaar in diverse opvallende kleuren. Omdat het Rubbabu speelgoed zoveel verschillende vormen en kleuren heeft, helpen zij gegarandeerd mee bij de ontwikkeling van je kindje. Niet alleen de visuele ontwikkeling maar ook de grove motoriek wordt met behulp van speelgoed van Rubbabu gestimuleerd. Speegoed van Rubbabu maakt geen geluid. Dit betekent dat de kleine niet wordt afgeleid en dat zijn of haar zintuigen zich puur concentreren op zien en voelen. Omdat de kleintjes zo vaak met het speelgoed in de weer zijn, is ook de hygiëne van belang. Rubbabu is makkelijk schoon te maken met een vochtige doek.

Rubbabu, voor elk wat wils

Indien je een dergelijk artikel cadeau wilt doen of je vindt dat je kleine spruit zelf aan een nieuw speeltje toe is, dan is er in het Rubbabu assortiment volop keuze. Een bijzonder leuk uitziende variant is de blauwe kat. Het lieve gezicht zal bij je baby direct in de smaak vallen. Voorwerpen die vooral de tastzin bevorderen zijn de groene bal met bollen en de knalrode alfabetbal. En voor de ferme, stoere kleine man, is er natuurlijk de oranje kiepwagen of de donkerblauwe trein. Al deze speeltjes zijn buitengewoon fraai vormgegeven en een lust voor het oog. Ook zijn er speeltjes met bijvoorbeeld losse blokken, waarmee je peutertje zich in een later stadium zich kan amuseren.

Rubbabu, verantwoord speelplezier

Dit mooie en superzachte speelgoed van Rubbabu mag je je kindje eigenlijk niet onthouden. Zeg nou zelf, wie wil er nou niet een tevreden spelend kindje met een stukje speelgoed dat tegelijkertijd een bijdrage levert aan de visuele ontwikkeling en tevens de grove motoriek traint. Kinderen van 0 tot 4 jaar beleven volop plezier aan deze gekleurde producten. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »