Waarom een kinder slaaptrainer in huis halen?

Waarom een kinder slaaptrainer in huis halen?

Voor de kleinsten onder ons is het niet zo eenvoudig om te bepalen wanneer het nu precies tijd is om op te staan en wanneer er eigenlijk nog gerust een beetje verder kan worden geslapen. Het lezen van een gewone klok is dan ook nog veelal niet mogelijk waardoor er nood kan zijn aan een bijzondere slaaptrainer. Wij stellen je daarom graag de kinder slaaptrainer voor, een uniek en bovendien leuk uitziend toestel die kindjes op een eenvoudige manier duidelijk maakt wanneer ze nog even verder kunnen slapen en wanneer ze aan de dag kunnen beginnen. Zo wordt in ieder geval voorkomen dat ouders iedere dag opnieuw veel te vroeg wakker worden gemaakt. Klinkt dit voor jou ook wel interessant? Lees dan snel verder en ontdek welke uitstekende voordelen de kinder slaaptrainer met zich meebrengt!

Hoe werkt de kinder slaaptrainer precies?

De werking van de kinder slaaptrainer is eigenlijk zeer eenvoudig. Wanneer je kindje gaat slapen zal de slaaptrainer in ieder geval de ogen sluiten en krijgt het scherm een donkerblauwe kleur. Dit geeft aan dat het bedtijd is voor je kleine spruit. Dit is natuurlijk leuk en aardig, maar het belangrijkste voordeel van de slaaptrainer komt uiteraard uit de verf in de ochtend. Indien het nog geen tijd is om op te staan zal de kinder slaaptrainer duidelijk aangeven hoelang het nog duurt vooraleer het kindje kan opstaan. Van zodra er nog een half uur te gaan is zal het toestel een groene kleur vertonen. Je kindje hoeft dan immers nog maar even geduld uit te oefenen vooraleer hij of zij de ouders mag komen wakker maken. De sterretjes die worden weergegeven op het scherm tellen af tot het half uur is afgelopen.
 

Wanneer is het nu echter echt tijd om op te staan? Op het ogenblik dat Sam zijn ogen opent en het scherm wit kleurt. Bovendien verschijnt er ook een zonnetje op het scherm. Deze tijd kan uiteraard geheel worden ingesteld door de ouders waardoor je kindje opstaat op het tijdstip dat jij dat wenst. Bovendien kan de kinder slaaptrainer niet alleen worden ingesteld met, maar ook zonder geluid. Slaapt je kindje met andere woorden nog wanneer het uur om op te staan is aangebroken? Dan wordt hij (indien de ouders dat niet willen) niet nodeloos gewekt.

Eveneens te gebruiken als wekker

Het feit dat er voor kan worden gekozen om op het gewenste uur een bepaald geluid af te laten spelen zorgt er voor dat de kinder slaaptrainer eveneens perfect kan worden gebruikt met als doel om het kindje te wekken. Of je hem op deze manier ook daadwerkelijk zal gebruiken is uiteraard afhankelijk van je persoonlijke voorkeur als ouder.

Bijzonder leuk als geschenk

Veel mensen weten tegenwoordig nog niet dat er zoiets bestaat als een kinder slaaptrainer en dat is jammer. Het potentieel van een dergelijk toestelletje is namelijk ronduit indrukwekkend te noemen. De kinderslaaptrainer  is namelijk niet alleen een trainer om te slapen, bovendien is ze ook nog eens te gebruiken als wekker en fungeert ze ook zomaar (indien je dat wenst) als nachtlampje. Ook wanneer iemand uit bijvoorbeeld je vriendenkring net ouder is geworden en je nog op zoek bent naar een zeer interessant cadeautje is kiezen voor een kinder slaaptrainer ongetwijfeld bijzonder interessant te noemen.
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »