Wat maakt een slaaptrainer kind zo interessant?

Wat maakt een slaaptrainer kind zo interessant?

Voor veel kinderen is het niet zo eenvoudig om te bepalen wanneer ze nu wel en wanneer ze nu nog niet mogen opstaan. De slaaptrainer kind kan daarbij helpen. Door middel van kleuren, beelden en geluiden wordt er immers aangegeven wanneer de dag echt kan beginnen. Het scherm waar de slaaptrainer kind mee is uitgerust kan immers verschillende kleuren vertonen en bovendien kunnen ook de ogen van Sam het schaap openen en sluiten. De ouders kunnen de slaaptrainer kind bovendien precies zo instellen als ze zelf willen. Wil je met andere woorden dat de slaaptrainer op een bepaald ogenblik je kindje wekt met geluid of niet? Het is één van de vele extra functies die deels bijdragen aan de ongekende populariteit van de slaaptrainer kind.

 

Slaaptrainer kind in verschillende kleuren

Indien je een slaaptrainer kind wenst te bestellen is het altijd interessant om er rekening mee te houden dat deze verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Sam (het schaapje) kan bijvoorbeeld beschikken over een grijze, een roze of een licht blauwe kleur. Dit zorgt er voor dat de uitstraling van de slaaptrainer kind bijvoorbeeld uitstekend kan worden afgestemd op de inrichting en de gebruikte kleuren in de kinderkamer. Bovendien is de slaaptrainer op deze manier ook geschikt voor zowel jongens als meisjes.

Opstaan of toch nog een beetje verder slapen?

De slaaptrainer kind maakt het voor kinderen op uiterst eenvoudige wijze mogelijk om te bepalen wanneer het voor hun tijd is om op te staan en wanneer ze nog even verder kunnen slapen. Wanneer het tijd is om te gaan slapen zal Sam zijn ogen immers sluiten en licht het schermpje donkerblauw op. Dit blijft zo tot een half uur vooraleer het tijd is om op te staan. Dan verandert de kleur van het schermpje namelijk naar groen en wordt er afgeteld tot de nieuwe, leuke dag kan beginnen. Op het ogenblik dat de tijd is aangebroken om op te staan en de ouders wakker te gaan maken opent Sam de ogen, kleurt het schermpje wit en zal er een zonnetje op te zien zijn. Op deze manier weet je kindje altijd precies wanneer de dag begint.

Slaaptrainer kind als wekker en nachtlampje

De mogelijkheid om op een door de ouders aangegeven tijdstip een alarm (met geluid) af te laten lopen zorgt er voor dat de slaaptrainer kind niet alleen kan worden gebruikt als echte slaaptrainer, maar bijvoorbeeld ook prima dienst kan doen als wekker. Daar komt bovendien bij dat het LCD-schermpje (in verschillende kleuren) als nachtlampje kan worden ingeschakeld waardoor de slaaptrainer werkelijk over een zeer uiteenlopende functie beschikt.

Een leuk geschenk voor kind en ouders

Veel ouders kiezen er tegenwoordig voor om de slaaptrainer kind in huis te halen omdat ze op die manier verzekerd zijn van een betere en vooral langere nachtrust. Meer dan waarschijnlijk zijn er in je vriendenkring evenwel nog heel wat mensen terug te vinden die misschien nog niet op de hoogte zijn van het bestaan van de slaaptrainer kind. Ook voor hun kan dit handige toestel een zeer interessante meerwaarde betekenen. Ben je bijvoorbeeld uitgenodigd op een verjaardagsfeestje of ga je gewoon op bezoek en wil je een leuk cadeautje meenemen? Dan is een slaaptrainer aanschaffen ongetwijfeld een goed idee!
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »