Wubbanub speen plezier voor jouw baby

  • Geplaatst op
  • Door Stefan Molders | Molders Media
  • Geplaatst in Speen Wubbanub
  • 0
Wubbanub speen plezier voor jouw baby

De Wubbanub speen heeft over de hele wereld veel kleine fans. Het is allemaal begonnen in de Verenigde Staten, maar inmiddels is deze speen ook in Nederland verkrijgbaar en favoriet. Meer dan 500.000 baby’s genieten er iedere dag van. Zij maken plezier en ervaren het comfort van de Wubbanub speen. Wil jij jouw kindje een groot plezier doen? Laat het, zoals zoveel andere kinderen, genieten van de Wubbanub speen. Deze speen stimuleert je kindje tevens in zijn ontwikkeling. Wubbanub speen, twee in één, een speen samen met een gezellig vriendje voor je baby. Welk vriendje kies jij voor je schatje?

Rust met de Wubbanub speen

De baby zal volop kunnen genieten en rustiger worden, terwijl hij of zij op de speen zuigt en de zachte knuffel betast. Voldoende rust is voor de ontwikkeling van een baby belangrijk. Baby's zijn volop in de groei en krijgen iedere dag veel indrukken te verwerken. De Wubbanub speen wordt altijd gecombineerd met een leuk knuffeltje. Koop je een Wubbanub speen dan krijg je er een knuffeltje gratis bij. Erg leuk en verrassend om voor je eigen baby te kopen, maar ook zeer geschikt als kraamcadeautje.  De Wubbanub speen zorgt voor een aantal voordelen:

- Veilig in het gebruik en de Wubbanub speen is speciaal ontwikkeld om perfect op de borst van de baby te blijven liggen. Hierdoor zal je baby hem niet snel kwijtraken. Onrustige nachten (voor ouders en kind) worden daardoor voorkomen en je kindje kan veilig en rustig slapen. Ook voor jou als ouder erg prettig. 

- De baby krijgt rust en aandacht. Er zijn verschillende vormen en texturen mogelijk. De baby kan dus veel ontdekken en de ontwikkeling wordt  extra gestimuleerd. Baby’s zijn constant op ontdekkingsreis. Dat is prima voor hun ontwikkeling en ze kunnen daar niet vroeg genoeg mee beginnen! De Wubbanub speen stimuleert de ontwikkeling volop.

- Een pluche beestje wat voor extra rust zorgt voor je kindje. Kinderen hebben graag iets zachts in de omgeving, om te aaien, om vast te houden, gewoon om even te voelen. Het zal de ontwikkeling van je kindje daarom ook verder stimuleren. Een heerlijke zachte knuffel biedt de baby ook troost als hij of zij verdrietig is, pijn heeft of zich alleen voelt.

Haal de Wubbanub speen in huis!

Door alle voordelen ben je vast en zeker ook overtuigd om de Wubbanub speen meteen in huis te halen voor je kindje. Door de ruime collectie kun je zelf een keuze maken welke van deze uitvoeringen je mooi vindt. Je zou bijvoorbeeld een Wubbanub speen met een aapje of met een hondje kunnen kopen. Het bestellen is erg eenvoudig en je hebt je pakketje snel in huis. Ontdek daarom nu zelf de voordelen, het plezier van je baby met de Wubbanub speen en het knuffeltje in één. Twijfel er niet aan en geniet van alle voordelen, het wordt nu allemaal aangeboden en je zult je kindje er een groot plezier mee doen. Heb je een tevreden baby, dan geniet je als ouder toch ook volop?

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »