Kinderfeets

Kinderfeets ™ is het product van de bekroonde ontwerper en Nederlander, Oscar Mulder. Na het opkomen in Nederland, waar fietsen een manier van leven is, wilde Oscar dit delen met zijn toen twee jaar oude zoon Sebastiaan in hun leven in San Francisco.

Oscar zocht naar de perfecte pushfiets om Sebastiaan's behoeften te passen, maar kon niet precies vinden wat hij zocht. De grootoudzoon van een Nederlandse fietsontwerper, en een ontwerper bij de handel, heeft Oscar zelf de uitdaging nagestreefd en een prototype gemaakt.

Eenmaal begonnen hij en zijn zoon rond hun buurt te gaan kruisen, buren begonnen met het stellen van vragen over de kleine duwfiets en Oscar aan te dringen om de creatie te volgen als een volwaardig bedrijf. Kinderfeets is kort geboren.

Geïnspireerd door traditionele Nederlandse fietsen, is Kinderfeets een spel op woorden voor het Nederlandse woord "kinderfiets", dat vertaalt naar "kinderfiets."

Kinderfeets is een kleine trainingsfiets met een laag doorsnedeframe zonder pedalen waarmee de voeten van de kinderen de grond kunnen aanraken. Het is de beste manier om hen voor te bereiden om een fiets te rijden.

De innovatieve voetpinnen die Oscar hebben toegevoegd, dienen als comfortgereedschap om kinderen te leren kennen hoe en waar hun voeten geplaatst zullen worden als ze afstuderen naar een volledige fiets; Met de pinnen kunnen ze hun balans, comfortabele snelheid vinden en ze voorbereiden op pedalen. Het verstelbare zadel van de fiets zorgt voor flexibiliteit en compleet comfort.

Toen Oscar's tweeling 5 jaar later geboren was, besloot hij een nieuwe duwfiets te ontwikkelen om toe te voegen aan de collectie;

de Kinderfeets Tiny Tot is ontworpen om kleine kinderen te laten rijden
vroeg als een jaar.

Kinderfeets moedigt kinderen aan om een actieve, avontuurlijke levensstijl langs hun ouders te leiden. De bekroonde kwaliteits-push-fietsmodellen zijn milieuvriendelijk en beschikken over een grillig, gepatenteerd ontwerp. De houten kaders zijn handgemaakt en de fietsen komen in een verscheidenheid aan krijtbordafwerking.

Samen met de zakenpartner Carlijn Joosten, een fellow Dutchie gevestigd in NYC, blijft Kinderfeets zijn activiteiten in de VS en daarbuiten groeien. Onze fietsen zijn een groot succes in Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Taiwan, Scandinavië en het moederland van Nederland onder andere landen. We konden niet meer opgewonden zijn om hen te bieden aan gezinnen over de hele wereld - dit is verder dan de Hollander's wildste dromen.
Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »