Speenknuffel

Veel kinderen slapen graag met een speen. Het grote voordeel van een speen is dat uw kindje een kleinere Speenknuffelkans heeft om te gaan duimen, wat op latere leeftijd tot gebitsschade kan leiden. Wanneer u uw kindje een speenknuffel geeft kunt u op een zeker moment uw kindje gaan trainen om zonder speenknuffel te slapen. Maar tot die tijd kunt u voor uw kleine lieveling kiezen uit ons ruime assortiment speenknuffels.

Een speenknuffel voor in de box of de kinderwagen

Koop voor uw kind zo’n schattige speenknuffel en u kunt altijd zonder een brullende baby op stap. Veel ouders generen zich wanneer ze met de kinderwagen op straat lopen en de kleine blijft maar huilen. Met één van onze schattige speenknuffels maakt u uw kleine blij en rustig. En door het grappige uiterlijk van een speenknuffel zal het ook menig vertederende blik opleveren.

Speenknuffels zijn veilig in gebruik

Al onze speenknuffels zijn veilig voor uw kindje. Hij of zij kan veilig en zonder toezicht met een speenknuffel slapen of in de box of kinderwagen liggen. De zachte figuren die voor de speenknuffel worden gebruikt zijn veilig en bevatten geen onderdelen die gemakkelijk loslaten en die uw kindje in zijn mond kan stoppen en die vervolgens in de keel kunnen schieten. U kunt een speenknuffel dus met een gerust hart aan uw kindje geven. Maak uw keuze en bestel vandaag nog uw favoriete speenknuffel in onze webwinkel. Wij zorgen er dan voor dat u uw bestelling binnen enkele dagen in huis heeft.


Speenknuffel
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »