Zazu

De meest unieke kinderspullen zijn afkomstig van het merk Zazu.
Deze lampen / slaaptrainers en prachtige knuffels zijn bijzonder omdat ze reageren op geluiden.
Zazu
Een ongeboren kindje hoort voortdurend de hartslag van de moeder, dit is dus een vertrouw geluid voor een baby. Zazu speelt daar op in met een bijzondere collectie knuffels welke automatisch reageren op geluid.

Slaaptrainers en nachtlampjes van Zazu

De Zazu slaaptrainer helpt het kleintje spelenderwijs wanneer het tijd is om te slapen en wanneer het tijd is om op te staan. Wilt u voorkomen dat uw kindje al om half zes ’s ochtends wakker wordt, dan kunt u de slaaptrainer inzetten. Uw kindje ziet aan het scherm precies of het nog te vroeg is om papa en mama wakker te roepen en wanneer het moment gekomen is dat de nieuwe dag begint. Is uw kindje soms bang in het donker? Dan is een nachtlampje van Zazu ideaal. Het nachtlampje zorgt voor een ongestoorde nachtrust.

Bestel uw Zazu artikelen veilig online

Bent u ook verliefd geworden op de geweldige serie knuffels, slaaptrainers en nachtlampjes van Zazu? U kunt ze in onze webshop snel en gemakkelijk bestellen. U plaatst eenvoudig uw keuze in uw winkelmandje en wij zorgen ervoor dat uw pakket snel bij u thuis wordt bezorgd. Vóór 20:30 uur besteld is in de meeste gevallen de volgende werkdag in huis.

Interesse in een mooi Zazu artikel? Kijk snel in onze webshop


Zazu
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »