Ewan Droomschaap

Ewan het droomschaap is de beste vriend van de kleine en daarom gelijk ook een grote vriend van de ouder. Met Ewan valt de kleine lekker in slaap en komt hij/zei helemaal tot rust. 

De reviews van een aantal klanten over Ewan!

Ewan het droomschaapje met hartslag en nachtlampje voor een goede nachtrust voor uw baby en uzelf van het merk Easidream

Dit unieke met vele awards bekroonde droomschaapje maakt echte baarmoeder en hartslag geluiden. Het geruststellende geluid van het kloppen van het hart en de zachte gloed van het nachtlampje zorgen ervoor dat uw baby heerlijk gaat slapen. Zeg vaarwel tegen slapeloze nachten!

Ewan het droomschaap helpt wereldwijd baby's en peuters te slapen! Het unieke aan deze lieve, zachte knuffel is dat hij 4 geluiden op lage frequentie, waaronder dus het baarmoedergeluid en het kloppen van het hart, combineert met een zacht roze licht die samen een kalmerend effect hebben op uw baby / kindje zodat het na enkele minuten in slaap valt.

Dit lampje wordt niet warm en kunt u met een gerust hart aan uw kindje geven.
Het schaapje heeft ook nog een waterval geluid, geluid van een stofzuiger en het geluid van een klassieke harp.

Ewan het droomschaap kan eenvoudig worden ingeschakeld door in één van de voeten te knijpen. Het schaap heeft een volumeregeling (hard of zacht) en gaat automatisch uit na 20 minuten.  
Werkt op 3 LR3 (AAA) batterijen deze zijn niet inbegrepen. 

Indien u dit schaapje bij het bedje hangt vanaf de geboorte zal het uw baby het vertrouwde gevoel geven wat ze al die tijd hebben gehad en zal uw kindje de rust geven dien het nodig heeft.

De staart is voorzien van klittenband zodat je hem aan de box, kinderwagen of bed kunt hangen. Het ideale kraamcadeau waar je ouders en baby's echt blij mee maakt.

De awards welke ewan heeft binnengesleept:
 
Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »