Paci-Plushies

Paci Plushies, unieke speentjes met knuffels

Het gebeurt maar al te vaak dat kinderen hun speentjes kwijtraken waardoor ze zich niet goed in hun vel voelen. Vooral wanneer het speentje 's nachts plots niet meer binnen handbereik is kan dat er voor zorgen dat je kindje niet goed rust. In dat geval kunnen de artikelen van Paci Plushies gelukkig de perfecte oplossing bieden. De speentjes van dit merk zijn gemaakt door een moeder van vier kleine kinderen waardoor ze zelf perfect weet hoe belangrijk een leuke speen is voor een kindje. Zou jij ook graag een structurele oplossing willen voor het speen probleem? Twijfel dan niet langer en ontdek snel wat het merk Paci Plushies ook voor jou kan betekenen!

Knuffel en speentje in één

Het assortiment van Paci Plushies bestaat uit knuffels waar je verschillende soorten speentjes aan kan bevestigen. Door gebruik te maken van deze artikelen combineer je dan ook het beste van twee werelden. Enerzijds beschikt je kindje over een leuke, speelse knuffel die lekker zacht aanvoelt terwijl het kwijtraken van het speentje ook meteen is verholpen. In eerste instantie doen de knuffeltjes van Paci Plushies misschien een beetje denken aan een Wubbanub. Er is echter één belangrijk verschil tussen beide artikelen. Daar waar bij een Wubbanub het speentje en de knuffel één onlosmakelijk met elkaar verbonden geheel vormen is dat bij Paci Plushies niet het geval. Je kan zeer eenvoudig de speen loshalen en vervangen waardoor je steeds de beste oplossing aan je kindje kan bieden.

Perfecte knuffel voor een lange periode

Bovenstaande maakt het eigenlijk reeds duidelijk, wanneer je er voor kiest om één van de Paci Plushies artikelen in huis te halen kies je niet zomaar voor een leuke knuffel voor je kindje, in tegendeel. De Paci Plushies artikelen combineren een leuke knuffel met een speentje die als het ware mee groeit met je kindje. Is je baby de ene speen ontgroeit, dan kan je er gewoon een andere aan bevestigen! Zo hoeft je kindje geen afstand te doen van zijn of haar geliefde knuffeltje terwijl je er toch op kan rekenen dat de juiste speen wordt gebruikt.

Jouw Paci Plushies extra voordelig in huis halen

Ben je ook overtuigd van de vele voordelen die zijn verbonden aan het in huis halen van één van de Paci Plushies artikelen? Zou je er bijgevolg graag voor willen kiezen om eveneens één of meerdere exemplaren in huis te halen voor jouw kindje? Dat kan! Hier bij Knufknuffels.nl bieden we onze klanten op dit vlak een zeer groot aanbod aan mogelijkheden aan. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor de leuke en speelse Peepers Pinguin Chillies, maar daarenboven is het ook mogelijk om een Aapje Blankies Knuffeldoek aan te kopen of een Peaches Puppy Buddies Knuffel. Heb je het misschien meer begrepen op een speelse giraf of wil je een ijsbeer of een schattige panda in huis halen voor je kindje? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden! Twijfel dus niet langer en bestel ook jouw Paci Plushies tegen de best mogelijke prijs nu hier bij Knufknuffels.nl!
Lees meer
Geen producten gevonden...
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »