Wie zit er achter KnufKnuffels?

Mijn naam is Sharon en ik ben de eigenaresse en degene die elke dag probeert om jou een perfect moment te bezorgen.

 

Ik ben geboren in 1987 en ben getrouwd met Justin en we hebben een zoontje genaamd Florijn en een dochtertje genaamd Lilou. 

 

Tijdens de zwangerschap van Florijn ben ik opzoek gegaan naar leuke en handige kinderspullen, deze heb ik met moeite gevonden bij buitenlandse websites en winkeltjes. Toen mensen vroegen aan mij waar ik al deze spullen vandaan haalde kwam bij mij het idee om een webwinkel te starten. 

 

Hierdoor is KnufKnuffels ontstaan in 2014, in het begin vooral gericht op babyknuffels, is het uiteindelijk uitgegroeid tot een webwinkel met een paar duizend verschillende producten, in 2015 zijn we gestart met het verkopen op Bol.com. In het begin waren we niet zo heel enthousiast erover maar naarmate de tijd verstreek ging het steeds beter. Zelfs zo goed dat we in de zomer van 2017 hadden besloten om onze gehele voorraad neer te leggen in het Bol.com logistiek centrum in Waalwijk. Hierdoor moesten we iedereen wel doorsturen naar Bol.com en kon er helaas niet meer besteld worden via onze eigen website. Sinds het begin van 2018 zijn we ook gestart met verkopen op Amazon en ook hier hebben we een moeizame opstartfase gehad, maar ook nu verkopen we met veel plezier op Amazon. We raden iedereen aan om lid te worden van onze e-mail list. Want hier doen we elke week weer een unieke kortingscode geven welke je kan uitgeven aan onze producten op Amazon of we informeren je over nieuwe producten op Bol.com

 

Mocht je vragen hebben kan je ons natuurlijk bereiken, meer informatie vind je op de klantenservice pagina.

 

Met vriendelijke groet,

Sharon

KnufKnuffels