Garantie & Geschillen

Wettelijke Garantie

  1. De ondernemer staat er voor in dat de producten en/of diensten voldoen aan de overeenkomst, de in het aanbod vermelde specificaties, aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en/of bruikbaarheid en de op de datum van de totstandkoming van de overeenkomst bestaande wettelijke bepalingen en/of overheidsvoorschriften. Indien overeengekomen staat de ondernemer er tevens voor in dat het product geschikt is voor ander dan normaal gebruik.
  2. Een door de ondernemer, fabrikant of importeur verstrekte garantie doet niets af aan de wettelijke rechten en vorderingen die de consument op grond van de overeenkomst tegenover de ondernemer kan doen gelden.
  3. De wettelijke garantie is van toepassing. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten
  4. De garantietermijn is per product verschillend,Wij gaan altijd in overleg met de fabrikant en proberen gezamenlijk tot een bevredigende oplossing te komen.

Aanvullende Garantie

Bovenop de wettelijke garantie geven wij een extra garantie.

Op alle elektronische producten vanaf de verkoopdatum - 6 maanden
Op alle verbruikersartikelen (spenen, artikelen met spenen) - 3 maanden
Op alle kleding en schoenen - 1 maand

Klachtenprocedure

Hebt u een klacht m.b.t. uw aankoop,(dit kan zowel een klacht over een product als over de dienstverlening zijn) dan kunt u ons dit via mail klantenservice@KnufKnuffels.nl laten weten. We proberen uw klacht z.s.m. voor u op te lossen, maar in elk geval zult u(conform de Algemene Voorwaarden van Stichting Webwinkelkeur),binnen 14 dagen een inhoudelijke reactie kunnen verwachten. Vooraf krijgt u tevens een ontvangstbevestiging van uw klacht. Bent u niet tevreden met de afhandeling van uw klacht? Dan kunt u deze voorleggen aan de Geschillencommissie van Stichting Webwinkelkeur.
Tevens kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »