• Wubbanub speenknuffel Nijlpaard
  • Wubbanub speenknuffel Nijlpaard
  • Wubbanub speenknuffel Nijlpaard
  • Wubbanub speenknuffel Nijlpaard
  • Wubbanub speenknuffel Nijlpaard
  • Wubbanub speenknuffel Nijlpaard

Wubbanub speenknuffel Nijlpaard

Wubbanub speenknuffel Nijlpaard is een special edition, deze uitvoering is nieuw in het assortiment van Wubbanub en waarschijnlijk maar tijdelijk
Levertijd:
5-9 dagen levertijd - Dit product heeft €4.99 verzendkosten - Vanaf €50 gratis verzending! - Aangesloten bij Webwinkelkeur
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Reviews:
€19,99 .
Incl. btw

Wubbanub® Speenknuffel Nijlpaard

De wubbanub speenknuffel Nijlpaard met luxe avent speen is een prachtige verschijning en ook nog eens heel goed werkend bij kleine baby's. De grappige wubbanub speenknuffel Nijlpaard is speciaal gemaakt voor de allerkleinsten en al veilig voor gebruik bij premature kindjes. Deze mooie wubbanub Pinguin is de perfecte toevoeging voor bij alle kleintjes de baby musthaves!

Wubbanub Nijlpaard, is veilig en ook schattig om te zien!

De wubbanub speenknuffel Nijlpaard is luchtdoorlatend doormiddel van een speciale vulling van de Wubbanub speenknuffel Nijlpaard je kindje kan daarom niet stikken als zijn mondje en/of neus geblokkeerd zouden raken door de speenknuffel, een veiligere babyknuffel dan deze mooie schattige Nijlpaard is er niet op de baby markt! De wubbanub speenknuffel Pinguin heeft ook geen losse delen of afpeuterbare delen, alles is stevig geborduurd of vastgestikt waardoor er absoluut geen losse delen zijn. Ook is de gehele Wubbanub Speenknuffel Nijlpaard is zoals verwacht natuurlijk geheel BPA, PVC en weekmakersvrij.

Betere motorische ontwikkeling dankzij de Wubbanub Speenknuffel Nijlpaard

Je baby wordt door de Wubbanub gestimuleerd in de motorische ontwikkeling doormiddel van voelen/grijpen aan het knuffeltje. De Wubbanub Speenknuffel Nijlpaard is heel erg licht de pootjes en zijn hoofd stimuleren gevoel en ontdekken. Heeft je kleine de Speenknuffel Nijlpaard in zijn mond dan zal hij de leuke uitstraling van de Wubbanub Nijlpaard zien, een leuk lachend/kijkend wezentje met natuurlijk goede intenties. De grappige Speenknuffel Nijlpaard is een hele leuke voorbode om later de echte versie te bekijken!

De wubbanub speenknuffel Nijlpaard wordt al op vele plekken gebruikt en is ook makkelijk te reiningen

De Wubbanub Speenknuffel Nijlpaard bevat een speen van Philips en deze wordt nagenoeg in alle ziekenhuizen in de VS gebruikt en op veel NICU afdelingen in Nederland. De Wubbanub Speenknuffel Nijlpaard is goed te reinigen door hem in zijn geheel in de magnetron sterilisator te doen. De Wubbanub Speenknuffel Nijlpaard kan gewoon meegewassen worden in de wasmachine in een kussensloop en de speen kan worden uitgekookt door alleen de speen onder de Cooker te houden of te dopen in een pannetjes met kokend water.

Aanvullende informatie over de Wubbanub Speenknuffel Nijlpaard

De wubbanub speenknuffel Nijlpaard heeft een zachte speen en is daarom niet geschikt voor kindjes met tandjes die kauwen/bijten op speentjes.

Wij adviseren altijd om de Wubbanub Nijlpaard alleen te gebruiken als u er zicht op heeft, en alleen de kleine te laten inslapen met een wubbanub en later de Wubbanub Nijlpaard weg te halen.

De wubbanub Nijlpaard zit in een verzegelde verpakking, bij het openen van deze verpaking vervalt het herroepingsrecht in verband met Hygiene, gebruikte speenknuffels kunnen wij namelijk niet wederom verkopen. De wubbanub speenknuffel Nijlpaard weegt maar en luttele 100 gram en kan gewoon liggen op de borst of hoofd van uw kleine mits de Speenknuffel Nijlpaard de natuurlijke luchtwegen niet blokkeerd. 

VIDEO'S 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »