• Wubbanub speenknuffel Pinguin
  • Wubbanub speenknuffel Pinguin
  • Wubbanub speenknuffel Pinguin
  • Wubbanub speenknuffel Pinguin
  • Wubbanub speenknuffel Pinguin

Wubbanub speenknuffel Pinguin

Wubbanub speenknuffel Pinguin is een special edition, deze uitvoering is nieuw in het assortiment van Wubbanub en waarschijnlijk maar tijdelijk
Levertijd:
5-9 dagen levertijd - Dit product heeft €4.99 verzendkosten - Vanaf €50 gratis verzending! - Aangesloten bij Webwinkelkeur
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Reviews:
€19,99 .
Incl. btw

Wubbanub® Speenknuffel Pinguin

De wubbanub speenknuffel Pinguin met luxe avent speen is een prachtige verschijning en ook nog eens heel goed werkend bij kleine baby's. De grappige wubbanub speenknuffel Pinguin is speciaal gemaakt voor de allerkleinsten en al veilig voor gebruik bij premature kindjes. Deze mooie wubbanub Pinguin is de perfecte toevoeging voor bij alle kleintjes de baby musthaves!

Wubbanub Pinguin, is veilig en ook schattig om te zien!

De wubbanub speenknuffel Pinguin is luchtdoorlatend doormiddel van een speciale vulling van de Wubbanub speenknuffel Pinguin je kindje kan daarom niet stikken als zijn mondje en/of neus geblokkeerd zouden raken door de speenknuffel, een veiligere babyknuffel dan deze mooie schattige Pinguin is er niet op de baby markt! De wubbanub speenknuffel Pinguin heeft ook geen losse delen of afpeuterbare delen, alles is stevig geborduurd of vastgestikt waardoor er absoluut geen losse delen zijn. Ook is de gehele Wubbanub Speenknuffel Pinguin is zoals verwacht natuurlijk geheel BPA, PVC en weekmakersvrij.

Betere motorische ontwikkeling dankzij de Wubbanub Speenknuffel Pinguin

Je baby wordt door de Wubbanub gestimuleerd in de motorische ontwikkeling doormiddel van voelen/grijpen aan het knuffeltje. De Wubbanub Speenknuffel Pinguin is heel erg licht de pootjes en zijn hoofd stimuleren gevoel en ontdekken. Heeft je kleine de Speenknuffel Pinguin in zijn mond dan zal hij de leuke uitstraling van de Wubbanub Pinguins zien, een leuk lachend/kijkend wezentje met natuurlijk goede intenties. De grappige Speenknuffel Pinguin is een hele leuke voorbode om later de echte versie te bekijken!

De wubbanub speenknuffel Pinguin wordt al op vele plekken gebruikt en is ook makkelijk te reiningen

De Wubbanub Speenknuffel Pinguin bevat een speen van Philips en deze wordt nagenoeg in alle ziekenhuizen in de VS gebruikt en op veel NICU afdelingen in Nederland. De Wubbanub Speenknuffel Pinguin is goed te reinigen door hem in zijn geheel in de magnetron sterilisator te doen. De Wubbanub Speenknuffel Pinguin kan gewoon meegewassen worden in de wasmachine in een kussensloop en de speen kan worden uitgekookt door alleen de speen onder de Cooker te houden of te dopen in een pannetjes met kokend water.

Aanvullende informatie over de Wubbanub Speenknuffel Pinguin

De wubbanub speenknuffel Pinguin heeft een zachte speen en is daarom niet geschikt voor kindjes met tandjes die kauwen/bijten op speentjes.

Wij adviseren altijd om de Wubbanub Pinguin alleen te gebruiken als u er zicht op heeft, en alleen de kleine te laten inslapen met een wubbanub en later de Wubbanub Pinguin weg te halen.

De wubbanub Pinguin zit in een verzegelde verpakking, bij het openen van deze verpaking vervalt het herroepingsrecht in verband met Hygiene, gebruikte speenknuffels kunnen wij namelijk niet wederom verkopen. De wubbanub speenknuffel Pinguin weegt maar en luttele 100 gram en kan gewoon liggen op de borst of hoofd van uw kleine mits de Speenknuffel Pinguin de natuurlijke luchtwegen niet blokkeerd.  

Eva J. Geplaatst op 9 December 2017 at 17:28

Prima! Vlotte levering. Niks op aan te merken.

Laura M. Geplaatst op 3 November 2017 at 09:38

Superlief en lekker zacht

mandy m. Geplaatst op 20 Oktober 2017 at 19:13

Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.

5 sterren gebaseerd op 3 beoordelingen Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »