• Wubbanub Speenknuffel Stier
  • Wubbanub Speenknuffel Stier
  • Wubbanub Speenknuffel Stier
  • Wubbanub Speenknuffel Stier

Wubbanub Speenknuffel Stier

Wubbanub Speenknuffel Stier is een mooie speciale verschijning bij elke gelegenheid. Deze leuke speenknuffel is ideaal voor algemene gelegenheden want hij past perfect bij elke outfit!
Levertijd:
5-9 dagen levertijd - Dit product heeft €4.99 verzendkosten - Vanaf €50 gratis verzending! - Aangesloten bij Webwinkelkeur
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Reviews:
€19,99 .
Incl. btw

Wubbanub® Speenknuffel Stier

De wubbanub speenknuffel Stier met luxe avent speen is een prachtige verschijning en ook nog eens heel goed werkend bij kleine baby's. De grappige wubbanub speenknuffel Stier is speciaal gemaakt voor de allerkleinsten en al veilig voor gebruik bij premature kindjes. Deze stoere stier is perfect voor alle kleintjes, dankzij de grote zachte en buigzame hoorns heeft je kleintje extra te ontdekken. Hierdoor heeft je kleintje meer te voelen en ontwikkeld zo zijn tast extra snel.

Wubbanub Stier, is veilig en het ideale geschenk!

De wubbanub speenknuffel Stier is luchtdoorlatend doormiddel van een speciale vulling van de Wubbanub speenknuffel Stier je kindje kan daarom niet stikken als zijn mondje en/of neus geblokkeerd zouden raken door de speenknuffel, een veiligere babyknuffel dan deze toffe stier is er niet op de baby markt! De wubbanub speenknuffel Stier heeft ook geen losse delen of afpeuterbare delen, alles is stevig geborduurd of vastgestikt waardoor er absoluut geen losse delen zijn. Ook is de gehele Wubbanub Speenknuffel Stier is zoals verwacht natuurlijk geheel BPA, PVC en weekmakersvrij.

Betere motorische ontwikkeling dankzij de Wubbanub Speenknuffel Stier

Je baby wordt door de Wubbanub gestimuleerd in de motorische ontwikkeling doormiddel van voelen/grijpen aan het knuffeltje. De Wubbanub Speenknuffel Stier is heel erg licht de pootjes en zijn hoofd stimuleren gevoel en ontdekken. Heeft je kleine de Speenknuffel Stier in zijn mond dan zal hij de leuke uitstraling van de Wubbanub Stier zien, een leuk lachend/kijkend wezentje met natuurlijk goede intenties. De grappige Speenknuffel Stier is een hele leuke voorbode om later de echte versie te bekijken!

De wubbanub speenknuffel Stier wordt al op vele plekken gebruikt en is ook makkelijk te reiningen

De Wubbanub Speenknuffel Stier bevat een speen van Philips en deze wordt nagenoeg in alle ziekenhuizen in de VS gebruikt en op veel NICU afdelingen in Nederland. De Wubbanub Speenknuffel Stier is goed te reinigen door hem in zijn geheel in de magnetron sterilisator te doen. De Wubbanub Speenknuffel Stier kan gewoon meegewassen worden in de wasmachine in een kussensloop en de speen kan worden uitgekookt door alleen de speen onder de Cooker te houden of te dopen in een pannetjes met kokend water.

Aanvullende informatie over de Wubbanub Speenknuffel Stier

De wubbanub speenknuffel Stier heeft een zachte speen en is daarom niet geschikt voor kindjes met tandjes die kauwen/bijten op speentjes.

Wij adviseren altijd om de Wubbanub Stier alleen te gebruiken als u er zicht op heeft, en alleen de kleine te laten inslapen met een wubbanub en later de Wubbanub Stier weg te halen.

De wubbanub Stier zit in een verzegelde verpakking, bij het openen van deze verpaking vervalt het herroepingsrecht in verband met Hygiene, gebruikte speenknuffels kunnen wij namelijk niet wederom verkopen. De wubbanub speenknuffel Stier weegt maar en luttele 100 gram en kan gewoon liggen op de borst of hoofd van uw kleine mits de Speenknuffel Stier de natuurlijke luchtwegen niet blokkeerd. 

van oort Geplaatst op 5 Juni 2017 at 13:27

De Wubbanub is een hele goede koop geweest, Jason pakt zijn speen gewoon zelf nu!

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »