• Wubbanub speenknuffel Vos
  • Wubbanub speenknuffel Vos
  • Wubbanub speenknuffel Vos
  • Wubbanub speenknuffel Vos
  • Wubbanub speenknuffel Vos

Wubbanub speenknuffel Vos

Wubbanub speenknuffel Vos is een special edition, deze uitvoering is nieuw in het assortiment van Wubbanub en waarschijnlijk maar tijdelijk
Levertijd:
5-9 dagen levertijd - Dit product heeft €4.99 verzendkosten - Vanaf €50 gratis verzending! - Aangesloten bij Webwinkelkeur
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Reviews:
€19,99 .
Incl. btw

Wubbanub® Speenknuffel Vos

De wubbanub speenknuffel vos met luxe avent speen is een prachtige verschijning en ook nog eens heel goed werkend bij kleine baby's. De grappige wubbanub speenknuffel vos is speciaal gemaakt voor de allerkleinsten en al veilig voor gebruik bij premature kindjes. Deze mooie wubbanub vos is de perfecte toevoeging voor bij alle kleintjes de baby musthaves!

Wubbanub Vos, is veilig en ook schattig om te zien!

De wubbanub speenknuffel vos is luchtdoorlatend doormiddel van een speciale vulling van de Wubbanub speenknuffel vos je kindje kan daarom niet stikken als zijn mondje en/of neus geblokkeerd zouden raken door de speenknuffel, een veiligere babyknuffel dan deze mooie schattige vos is er niet op de baby markt! De wubbanub speenknuffel vos heeft ook geen losse delen of afpeuterbare delen, alles is stevig geborduurd of vastgestikt waardoor er absoluut geen losse delen zijn. Ook is de gehele Wubbanub Speenknuffel vos is zoals verwacht natuurlijk geheel BPA, PVC en weekmakersvrij.

Betere motorische ontwikkeling dankzij de Wubbanub Speenknuffel vos

Je baby wordt door de Wubbanub gestimuleerd in de motorische ontwikkeling doormiddel van voelen/grijpen aan het knuffeltje. De Wubbanub Speenknuffel vos is heel erg licht de pootjes en zijn hoofd stimuleren gevoel en ontdekken. Heeft je kleine de Speenknuffel vos in zijn mond dan zal hij de leuke uitstraling van de Wubbanub vos zien, een leuk lachend/kijkend wezentje met natuurlijk goede intenties. De grappige Speenknuffel vos is een hele leuke voorbode om later de echte versie te bekijken!

De wubbanub speenknuffel vos wordt al op vele plekken gebruikt en is ook makkelijk te reiningen

De Wubbanub Speenknuffel vos bevat een speen van Philips en deze wordt nagenoeg in alle ziekenhuizen in de VS gebruikt en op veel NICU afdelingen in Nederland. De Wubbanub Speenknuffel vos is goed te reinigen door hem in zijn geheel in de magnetron sterilisator te doen. De Wubbanub Speenknuffel vos kan gewoon meegewassen worden in de wasmachine in een kussensloop en de speen kan worden uitgekookt door alleen de speen onder de Cooker te houden of te dopen in een pannetjes met kokend water.

Aanvullende informatie over de Wubbanub Speenknuffel vos

De wubbanub speenknuffel vos heeft een zachte speen en is daarom niet geschikt voor kindjes met tandjes die kauwen/bijten op speentjes.

Wij adviseren altijd om de Wubbanub vos alleen te gebruiken als u er zicht op heeft, en alleen de kleine te laten inslapen met een wubbanub en later de Wubbanub vos weg te halen.

De wubbanub vos zit in een verzegelde verpakking, bij het openen van deze verpaking vervalt het herroepingsrecht in verband met Hygiene, gebruikte speenknuffels kunnen wij namelijk niet wederom verkopen. De wubbanub speenknuffel vos weegt maar en luttele 100 gram en kan gewoon liggen op de borst of hoofd van uw kleine mits de Speenknuffel vos de natuurlijke luchtwegen niet blokkeerd. 

Jodie K. Geplaatst op 1 November 2017 at 16:21

Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.

4 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »