• ZAZU Sam Slaaptrainer v2.0 - Blauw
 • ZAZU Sam Slaaptrainer v2.0 - Blauw
 • ZAZU Sam Slaaptrainer v2.0 - Blauw
 • ZAZU Sam Slaaptrainer v2.0 - Blauw
 • ZAZU Sam Slaaptrainer v2.0 - Blauw
 • ZAZU Sam Slaaptrainer v2.0 - Blauw
 • ZAZU Sam Slaaptrainer v2.0 - Blauw
 • ZAZU Sam Slaaptrainer v2.0 - Blauw
 • ZAZU Sam Slaaptrainer v2.0 - Blauw

ZAZU Sam Slaaptrainer v2.0 - Blauw

Kleine kinderen hebben op jonge leeftijd nog geen benul van hoe laat het eigenlijk is zoals volwassenen wel hebben, ze hebben hun biologische klok: Ze beginnen zodra ze de oogjes openen en wanneer ze naar bed gaan stopt hun dag! Om kleintjes op ee...
Levertijd:
Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden! - Dit product heeft €4.99 verzendkosten - Vanaf €50 gratis basis verzending!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:

€44,99 €39,99

Incl. btw

Kleine kinderen hebben op jonge leeftijd nog geen benul van hoe laat het eigenlijk is zoals volwassenen wel hebben, ze hebben hun biologische klok: Ze beginnen zodra ze de oogjes openen en wanneer ze naar bed gaan stopt hun dag!

Om kleintjes op een special manier te assisteren met het bepalen of ze kunnen opstaan of niet is er slaaptrainer Sam gecreeerd. Op een kinderlijk eenvoudige manier laat de slaaptrainer zien wanneer de kinderen op kunnen staan zonder dat ze de ouders te vroeg laten ontwaken uit hun diepe slaap.Hoe werkt Slaaptrainer Sam?
(download hier de handleiding van Sam v2.0)

Wanneer je kleine naar zijn bed gaat zal Sam zijn ogen sluiten en wordt het scherm op de slaaptrainer Rood. Oftewel :Bedtijd!

Als je kleintje de volgende dag zijn oogjes doet openen terwijl het nog geen tijd is om op te staan, zal de slaaptrainer laten zien hoe lang het nog duurt tot hij wakker moet worden, of zichzelf nog even moet vermaken. Zodra het nog maar een half uur duurt voor het tijd is om wakker te worden, zal het scherm van de slaaptrainer oranje oplichten. Je kleintje hoeft dan nog maar heel even geduld te hebben totdat hij/zei je mag komen wakker schudden! De sterretjes op het scherm tellen af wanneer het half uur voorbij is.

Wanneer de slaaptrainer Sam zijn ogen opent (op een door de ouders ingesteld moment ),het scherm groen kleurt en de zon op het scherm komt, is het tijd om op te staan. Dit kan met of zonder geluid gebeuren, zodat je kleintje, als het nog lekker slaapt, niet per sé wakker gemaakt hoeft te worden.

Zo kan de slaaptrainer dus ook gebruikt worden als wekker.

Kenmerken Zazu Slaaptrainer Sam v2.0 tegenover v1.0

 1. Gehele menu structuur achter 1 duidelijke knop i.p.v. 3 knoppen
 2. De kleur is minder plastic fel, nu is de kleur in mat i.p.v. glimmend
 3. Zodra je de wekker voor het eerst aanzet wordt je geheel automatisch door het menu geleid, en is dus vele malen makkelijker in te stellen dan v1.0
 4. Sam hoeft maar 1x ingesteld te worden tegenwoordig i.p.v. elke avond Sam gaat dus op een gezette tijd elke dag automatisch slapen en staat op.
 5. Het alarm kan ingesteld worden op een specifieke tijd bijvoorbeeld: 09:00 wordt het scherm groen en om 09:44 gaat het alarm af. bij v1.0 was dit niet mogelijk,
 6. Betere begrijpbare kleuren i.p.v. Blauw/groen/Lichtblauw nu duidelijkere begrijpbare kleuren uit het dagelijkse leven.

Jurre K. Geplaatst op 11 December 2017 at 15:41

Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.

John K. Geplaatst op 4 November 2017 at 19:35

Werkt echt bij onze jongens. 6 en 4 jaar.

Bediening gaat ook prima.

Janneke K. Geplaatst op 23 Oktober 2017 at 21:09

Heel praktisch, makkelijk in te stellen en de ogen gaan redelijk geluidloos open. Dat was bij een andere slaaptrainer wel anders... zo jammer dat ze die ene keer dat ze uitslapen wakker worden van een ontwakende aap!!
Wij zijn erg blij met Sam

Marlies V. Geplaatst op 23 Oktober 2017 at 18:34

Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.

Maarten V. Geplaatst op 20 Oktober 2017 at 16:02

Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.

Jan Geertsen Geplaatst op 13 Oktober 2017 at 15:24

voor mijn kleinzoon
mijn kleinzoon Mees vond het geweldig

Frouke Heerschop Geplaatst op 13 Oktober 2017 at 15:21

Slaap schaap
Bevalt zeer goed. Werkt prima!

4.7 sterren gebaseerd op 7 beoordelingen Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »