• ZAZU Sam Slaaptrainer v2.0 - Grijs
 • ZAZU Sam Slaaptrainer v2.0 - Grijs
 • ZAZU Sam Slaaptrainer v2.0 - Grijs
 • ZAZU Sam Slaaptrainer v2.0 - Grijs
 • ZAZU Sam Slaaptrainer v2.0 - Grijs
 • ZAZU Sam Slaaptrainer v2.0 - Grijs
 • ZAZU Sam Slaaptrainer v2.0 - Grijs
 • ZAZU Sam Slaaptrainer v2.0 - Grijs
 • ZAZU Sam Slaaptrainer v2.0 - Grijs

ZAZU Sam Slaaptrainer v2.0 - Grijs

Kleine kinderen hebben op jonge leeftijd nog geen benul van hoe laat het eigenlijk is zoals volwassenen wel hebben, ze hebben hun biologische klok: Ze beginnen zodra ze de oogjes openen en wanneer ze naar bed gaan stopt hun dag! Om kleintjes op ee...
Levertijd:
Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden! - Dit product heeft €4.99 verzendkosten - Vanaf €50 gratis basis verzending!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:

€44,99 €39,99

Incl. btw

Kleine kinderen hebben op jonge leeftijd nog geen benul van hoe laat het eigenlijk is zoals volwassenen wel hebben, ze hebben hun biologische klok: Ze beginnen zodra ze de oogjes openen en wanneer ze naar bed gaan stopt hun dag!

Om kleintjes op een special manier te assisteren met het bepalen of ze kunnen opstaan of niet is er slaaptrainer Sam gecreeerd. Op een kinderlijk eenvoudige manier laat de slaaptrainer zien wanneer de kinderen op kunnen staan zonder dat ze de ouders te vroeg laten ontwaken uit hun diepe slaap.


Hoe werkt Slaaptrainer Sam?
(download hier de handleiding van Sam v2.0)

Wanneer je kleine naar zijn bed gaat zal Sam zijn ogen sluiten en wordt het scherm op de slaaptrainer Rood. Oftewel :Bedtijd!

Als je kleintje de volgende dag zijn oogjes doet openen terwijl het nog geen tijd is om op te staan, zal de slaaptrainer laten zien hoe lang het nog duurt tot hij wakker moet worden, of zichzelf nog even moet vermaken. Zodra het nog maar een half uur duurt voor het tijd is om wakker te worden, zal het scherm van de slaaptrainer oranje oplichten. Je kleintje hoeft dan nog maar heel even geduld te hebben totdat hij/zei je mag komen wakker schudden! De sterretjes op het scherm tellen af wanneer het half uur voorbij is.

Wanneer de slaaptrainer Sam zijn ogen opent (op een door de ouders ingesteld moment ),het scherm groen kleurt en de zon op het scherm komt, is het tijd om op te staan. Dit kan met of zonder geluid gebeuren, zodat je kleintje, als het nog lekker slaapt, niet per sé wakker gemaakt hoeft te worden.

Zo kan de slaaptrainer dus ook gebruikt worden als wekker.

Kenmerken Zazu Slaaptrainer Sam v2.0 tegenover v1.0

 1. Gehele menu structuur achter 1 duidelijke knop i.p.v. 3 knoppen
 2. De kleur is minder plastic fel, nu is de kleur in mat i.p.v. glimmend
 3. Zodra je de wekker voor het eerst aanzet wordt je geheel automatisch door het menu geleid, en is dus vele malen makkelijker in te stellen dan v1.0
 4. Sam hoeft maar 1x ingesteld te worden tegenwoordig i.p.v. elke avond Sam gaat dus op een gezette tijd elke dag automatisch slapen en staat op.
 5. Het alarm kan ingesteld worden op een specifieke tijd bijvoorbeeld: 09:00 wordt het scherm groen en om 09:44 gaat het alarm af. bij v1.0 was dit niet mogelijk,
 6. Betere begrijpbare kleuren i.p.v. Blauw/groen/Lichtblauw nu duidelijkere begrijpbare kleuren uit het dagelijkse leven.

Joelle B. Geplaatst op 28 November 2017 at 19:09

Aangeschaft voor onze dochter van net 3 jaar. Heel handig dat je zowel met de kleurtjes kan werken als met het ogen open / ogen dicht systeem. tevens is voor de toekomst het zowel aanwezig zijn van digitaal als analoge klok fijn. Menu is prettig en goed begrijpbaar. Werkt snel en is ook makkelijk aan te passen. Na 3x slapen met schaap vroeg onze dochter er al zelf om dat als we haar naar bed brachten dat schaap aan moest. Wij zijn er heel blij mee. Het heeft niet het effect dat ze meteen doorslaapt maar ze weet wel dat als ze te vroeg wakker is dat ze er nog niet uit mag. We hebben er vertrouwen in dat het systeem over poosje werkt en ze erop gaat doorslapen.

N L. Geplaatst op 18 November 2017 at 19:25

Mijn zoontje van 2,5 jr blijft in zn bed liggen tot het schaapje groen is. Werkt super. Vanaf dag 1 groot succes.

André B. Geplaatst op 11 November 2017 at 20:21

Leuke slaaptrainer en makkelijk in stellen. Heeft alleen wel batterijen nodig om de instellingen te bewaren. Maar kan ook volledig op batterijen werken. Er Kan helaas maar 1 wektijd ingesteld worden voor elke dag.

LINDY H. Geplaatst op 26 Oktober 2017 at 15:29

Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.

D. A. Geplaatst op 23 Oktober 2017 at 19:38

Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.

Anke V. Geplaatst op 23 Oktober 2017 at 17:15

Goed spul, niet persé gebruiksgemakkelijk maar met als voordeel dat de kleine er niks mee kan en je hem gewoon op het nachtkastje kan zetten. Verder werkt het goed, de kleine heeft het zo door.

Ellen I. Geplaatst op 23 Oktober 2017 at 10:08

Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.

Cleo B. Geplaatst op 20 Oktober 2017 at 14:53

Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.

Jan Geertsen Geplaatst op 13 Oktober 2017 at 15:24

voor mijn kleinzoon
mijn kleinzoon Mees vond het geweldig

Frouke Heerschop Geplaatst op 13 Oktober 2017 at 15:21

Slaap schaap
Bevalt zeer goed. Werkt prima!

4.9 sterren gebaseerd op 10 beoordelingen Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »